Reviews from Soytasty Amsterdam

Recent reviews

5.0
Britt
17 February 2024

Altijd heel lekker :)

Marinda
14 February 2024

Voortreffelijke Sashimi, mooie zachte smaak en super vers

Ozgur Cobanoglu
4 February 2024

As always great taste and fast service. And the staff is always super friendly and kind. thanks guys

Karin Darthuizen
27 January 2024

Was weer heerlijk , zoals sushi moet zijn , echt weer smullen en genieten , top 👍👍👍

Mark
11 January 2024
Marinda
2 January 2024

Mooie verse sushi en voortreffelijke sashimi

Anne
1 January 2024

Kakelverse Sushi & nav mijn speciale wensen, geheel náár wens opgepakt zien worden! Topservice #IllBeBack ;)!

Jop
29 December 2023

Lijkt of jullie meer mayonaise grbruiken (Amerikaanse stijl sushi), dit was volgens mij nooit zo bij jullie. Wordt er niet beter op

Gerdy
29 December 2023

Top kwaliteit. The Best in West!

Ted
27 December 2023

Pokebowls zijn hier niet normaal lekker!!!

Corine
9 December 2023

Altijd lekker en bezorging precies op tijd!

Bas deBree
20 November 2023
Corine van der Wosten
6 November 2023

Snelle bezorging en weer heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rob verschoor
27 October 2023
Kim
24 October 2023

Erg lekker. Alleen de avocado was wel erg hard helaas.

Rood
23 October 2023

Snel bezorgd, we hadden gebruik gemaakt van het Lauren bezorgen voor 17:30 met 15% korting. De sushi was erg lekker en vers. Zelfs de ebi tempura lekker vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

HT Chau
11 October 2023

👍👍👍

Peter
9 October 2023

Bestel wel vaker hier. Verbeter punten: ik had extra wasabi mayo besteld alleen die was er niet bij gekomen. En ik kreeg maar 1 flesje Soya. Dat vond ik wat weinig

rob verschoor
3 September 2023

Perfecte tempura, sushi en sashimi super vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luiz Ganut
28 August 2023

Great food. Fresh and delicious.

MH rekers
27 August 2023

Heel erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Imane
26 August 2023
Luiz Ganut
14 August 2023

Amazing food quality. Loved it and will order again for sure.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas
11 August 2023

Top place for sushi in my opinion!! Also if you order from the "sides" menu, you can make an amazing meal from just that!

Tineke Kras
24 July 2023

Ze vergaten de gratis california roll terwijl ik wel de code had gebruikt. Verder vond ik de kwaliteit een stuk minder dan eerdere bestellingen. Wel heel snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marinda
24 July 2023

Sushi zoals sushi hoort te smaken.

Lia
23 July 2023

Helaas was de rijst heel smakeloos en daardoor was de hele maaltijd niet lekker, heel jammer want ik bestel al vanaf de opening bij jullie en het is altijd perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Job Smeltink
21 July 2023
Kiki Tseng
17 July 2023

Top als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerdy
3 July 2023

Love it! It's simply sooooooooo tasty!!!

Noémi
22 June 2023
Gerdy
21 June 2023

Het was (weer) heerlijk, voor mij is Soytasty de top qua sushi. En tijdig en vriendelijk bezorgd. Dank!

Ties
18 June 2023
Thomas Murdock
15 June 2023

Great Food Every Time!!

Dewy
10 June 2023
Y
8 June 2023

Prima sushi. Optijd klaar niks op aan te merken. Was zeer lekker. Iedereen tevreden

DW
8 June 2023

Heerlijke, verse suhshi's en ook de bijgerechten smaakten verrukkelijk.

D
28 May 2023
Martine
25 May 2023
Joanna
13 May 2023

Lekker!!!! Snel bezorgd.

Jacco
30 April 2023

Goede sushi en snelle bezorging

Gerdy
26 April 2023

Soytasty heeft absoluut de lekkerste sushi in heel West!

Rachna Dhall-Haasnoot
22 April 2023

We've been ordering for a few years now, and the quality never disappoints. The produce, preparation & ingredients are always great.

Rob Korteweg
22 April 2023

Erg lekkere sushi en overheerlijke verse zalm. Zeer aan te raden.

picochan
22 April 2023

Lekker!

m.dijkman
17 April 2023
Stella
14 April 2023

Lekker hoor!

Julia
4 April 2023

Wij hadden een grote bestelling geplaatst voor 50 man. Alles is keurig afgeleverd, de communicatie was goed en het eten was lekker.

bob
26 March 2023

altijd goed die soytasty

Theodor
21 March 2023
Theo
20 March 2023

Very delicious! Will definitely order from here again!

Kate
12 March 2023

Awesome sushi as always, and very fast delivery. Thanks guys! I know I can trust you!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H. C
10 March 2023

Heel erg lekker. Dankjewel voor de snelle service

Mark
5 March 2023

Het was weer lekker!

Dewy
3 March 2023

Heerlijke sushi, altijd netjes op tijd, vriendelijk personeel. Top plek om je sushi te bestellen.

Ielm
16 February 2023
Paul Van Aalstede
16 February 2023

Goedemiddag, We zijn doorgaans tevreden met jullie sushi. De laatste bestelling vond ik de inside out rolls slordig gedraaid en was de verhoudingen tussen de ingrediënten niet zoals we van jullie gewend zijn. Hopelijk hebben jullie hier iets aan. Groet

Karin
8 February 2023

Was weer heerlijk 🤗🤗🤗😋😋😋

Mandy
28 January 2023

Altijd goed

Lai-Wing Hau
21 January 2023
Mandy
17 January 2023

Altijd goed en snel!:-)

B
16 January 2023

Hele snelle bezorging en kwaliteit ook uitstekend. Ik had sake sashimi, een spicy salmon cutroll en een spicy tuna cutroll besteld. Allemaal zeer goede kwaliteit, in het bijzonder de sake sashimi, maar eigenlijk alles: perfect. Eén van de beste plekken waar ik ooit besteld heb! Meerdere keren bij Soytasty besteld, omdat ik zo enthousiast was en elke keer dezelfde goede kwaliteit! Ik heb het aan meerdere mensen aangeraden!

Mandu
31 December 2022

Altijd goed!

Lia puijk
25 December 2022

Perfecte sushi al vele jaren halen we bij jullie en altijd heerlijk vers en goede rijst.

Job Smeltink
19 December 2022
stella
10 December 2022

was echt lekker, vers, stom; woon er al 6 jaar ongeveer naast en nu pas ontdekt!

Karin
24 November 2022

Sushibox was heerlijk😋👍🏼, de gebakken rijst was wat basic en saai en niet echt smakelijk dus voor verbetering vatbaar 😉

Jacco
15 November 2022

Heerlijke sushi, bezorging duurde deze keer wat langer. Normaal gesproken is het er voor de gegeven tijd

Mark
30 October 2022
Sam
28 October 2022

Weer snel bezorgd en van uitstekende kwaliteit. Nummer 1 sushi!

Sarah
28 October 2022

Super vers, heerlijke smaak, perfecte temperatuur en goed geprijsd!

Mandy
24 October 2022
-
20 October 2022
Yvonne
12 October 2022

De popcorn kip (op pokebowl) was dit keer gewoon koud, heb die gebruikelijk warm meegemaakt. Tevens geen berichtje dat bezorger onderweg is.

Mandy
11 October 2022
Arjan Graaumans
8 October 2022

Super vers, alles was even het heerlijk.

Thank you!
7 October 2022
Jacco
6 October 2022

Verschillende sushi zaken in Amsterdam geprobeerd en deze is toch wel mijn favoriet. Top- en constante kwaliteit

Matine
3 October 2022

lekkere sushi en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger

Che
1 October 2022

Altijd goed en snel! Ook de vega sushi en gerechten zijn heel lekker. Wij zijn fan.

Mandy
28 September 2022
Marinda
16 September 2022

Vers mooi en heerlijk

Mark
18 August 2022

Lekkere sushi, ik had via internet besteld en zelf opgehaald. Personeel was zeer vriendelijk en het eten heerlijk.

Jam
15 August 2022
Marieke Stopel
5 August 2022
Arjan
29 July 2022

Alles was perfect en heerlijk vers, zoals altijd!

I elm
27 July 2022
Rachna
19 July 2022

Been ordering for years, amazing every single time!

Ayanna
25 June 2022
Niels
21 June 2022
Gina
7 June 2022

Altijd heerlijk eten en supersnelle bezorging!

Cher
7 June 2022

Altijd super goed!

Mark Bobeldijk
28 May 2022
Olle
22 May 2022

Zoals altijd weer heel lekker!

Milo
20 May 2022
Daniel
10 May 2022

Food quality and fair prices! They never disappoint

I Elm
9 May 2022
Lieve
1 May 2022
Karin
16 April 2022

Heerlijk van smaak , vers gemaakt en voldoende voor een smakelijke lunch 🤗, tot de volgende keer 😉

M kleverlaan
15 April 2022

Wederom heerlijk, de sashimi is boterzacht