Avaliações de Soytasty Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Joep Holtman
17 julho 2024

Bestel er vaak, maar dit maal miste een deel van de bestelling. Telefoon werd vervolgens niet opgenomen

Mark
17 julho 2024
Izabela
9 julho 2024

The best!

Luna
6 junho 2024

Heerlijke sushi!

Robert
18 maio 2024

Heerlijk vers gemaakt

Izabela
24 abril 2024

Simply, the best!

bob
13 abril 2024

super goede kwaliteit, altijd

Sigo van der Linde
23 março 2024
Gerdy
9 março 2024

Heerlijke sushi, absoluut the best in West! En nog supersnelle bezorging ook.

Martine iliohan
9 março 2024

Het was heerlijk. Gelukkig met korting. Anders is het te veel geld voor mij.

Mark
9 março 2024
Karin Offerman
8 março 2024

また美味しかったです😋🤗👍🏼

Karen
3 março 2024

Erg lekker en super vers. Was niet de bedoelde bestelling geworden en ter plekke is er nieuwe gemaakt. Super service!

Britt
17 fevereiro 2024

Altijd heel lekker :)

Marinda
14 fevereiro 2024

Voortreffelijke Sashimi, mooie zachte smaak en super vers

Ozgur Cobanoglu
4 fevereiro 2024

As always great taste and fast service. And the staff is always super friendly and kind. thanks guys

Karin Darthuizen
27 janeiro 2024

Was weer heerlijk , zoals sushi moet zijn , echt weer smullen en genieten , top 👍👍👍

Mark
11 janeiro 2024
Marinda
2 janeiro 2024

Mooie verse sushi en voortreffelijke sashimi

Anne
1 janeiro 2024

Kakelverse Sushi & nav mijn speciale wensen, geheel náár wens opgepakt zien worden! Topservice #IllBeBack ;)!

Jop
29 dezembro 2023

Lijkt of jullie meer mayonaise grbruiken (Amerikaanse stijl sushi), dit was volgens mij nooit zo bij jullie. Wordt er niet beter op

Gerdy
29 dezembro 2023

Top kwaliteit. The Best in West!

Ted
27 dezembro 2023

Pokebowls zijn hier niet normaal lekker!!!

Corine
9 dezembro 2023

Altijd lekker en bezorging precies op tijd!

Bas deBree
20 novembro 2023
Corine van der Wosten
6 novembro 2023

Snelle bezorging en weer heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

rob verschoor
27 outubro 2023
Kim
24 outubro 2023

Erg lekker. Alleen de avocado was wel erg hard helaas.

Rood
23 outubro 2023

Snel bezorgd, we hadden gebruik gemaakt van het Lauren bezorgen voor 17:30 met 15% korting. De sushi was erg lekker en vers. Zelfs de ebi tempura lekker vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

HT Chau
11 outubro 2023

👍👍👍

Peter
9 outubro 2023

Bestel wel vaker hier. Verbeter punten: ik had extra wasabi mayo besteld alleen die was er niet bij gekomen. En ik kreeg maar 1 flesje Soya. Dat vond ik wat weinig

rob verschoor
3 setembro 2023

Perfecte tempura, sushi en sashimi super vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Luiz Ganut
28 agosto 2023

Great food. Fresh and delicious.

MH rekers
27 agosto 2023

Heel erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Imane
26 agosto 2023
Luiz Ganut
14 agosto 2023

Amazing food quality. Loved it and will order again for sure.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thomas
11 agosto 2023

Top place for sushi in my opinion!! Also if you order from the "sides" menu, you can make an amazing meal from just that!

Tineke Kras
24 julho 2023

Ze vergaten de gratis california roll terwijl ik wel de code had gebruikt. Verder vond ik de kwaliteit een stuk minder dan eerdere bestellingen. Wel heel snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marinda
24 julho 2023

Sushi zoals sushi hoort te smaken.

Lia
23 julho 2023

Helaas was de rijst heel smakeloos en daardoor was de hele maaltijd niet lekker, heel jammer want ik bestel al vanaf de opening bij jullie en het is altijd perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Job Smeltink
21 julho 2023
Kiki Tseng
17 julho 2023

Top als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerdy
3 julho 2023

Love it! It's simply sooooooooo tasty!!!

Noémi
22 junho 2023
Gerdy
21 junho 2023

Het was (weer) heerlijk, voor mij is Soytasty de top qua sushi. En tijdig en vriendelijk bezorgd. Dank!

Ties
18 junho 2023
Thomas Murdock
15 junho 2023

Great Food Every Time!!

Dewy
10 junho 2023
Y
8 junho 2023

Prima sushi. Optijd klaar niks op aan te merken. Was zeer lekker. Iedereen tevreden

DW
8 junho 2023

Heerlijke, verse suhshi's en ook de bijgerechten smaakten verrukkelijk.

D
28 maio 2023
Martine
25 maio 2023
Joanna
13 maio 2023

Lekker!!!! Snel bezorgd.

Jacco
30 abril 2023

Goede sushi en snelle bezorging

Gerdy
26 abril 2023

Soytasty heeft absoluut de lekkerste sushi in heel West!

Rachna Dhall-Haasnoot
22 abril 2023

We've been ordering for a few years now, and the quality never disappoints. The produce, preparation & ingredients are always great.

Rob Korteweg
22 abril 2023

Erg lekkere sushi en overheerlijke verse zalm. Zeer aan te raden.

picochan
22 abril 2023

Lekker!

m.dijkman
17 abril 2023
Stella
14 abril 2023

Lekker hoor!

Julia
4 abril 2023

Wij hadden een grote bestelling geplaatst voor 50 man. Alles is keurig afgeleverd, de communicatie was goed en het eten was lekker.

bob
26 março 2023

altijd goed die soytasty

Theodor
21 março 2023
Theo
20 março 2023

Very delicious! Will definitely order from here again!

Kate
12 março 2023

Awesome sushi as always, and very fast delivery. Thanks guys! I know I can trust you!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. C
10 março 2023

Heel erg lekker. Dankjewel voor de snelle service

Mark
5 março 2023

Het was weer lekker!

Dewy
3 março 2023

Heerlijke sushi, altijd netjes op tijd, vriendelijk personeel. Top plek om je sushi te bestellen.

Ielm
16 fevereiro 2023
Paul Van Aalstede
16 fevereiro 2023

Goedemiddag, We zijn doorgaans tevreden met jullie sushi. De laatste bestelling vond ik de inside out rolls slordig gedraaid en was de verhoudingen tussen de ingrediënten niet zoals we van jullie gewend zijn. Hopelijk hebben jullie hier iets aan. Groet

Karin
8 fevereiro 2023

Was weer heerlijk 🤗🤗🤗😋😋😋

Mandy
28 janeiro 2023

Altijd goed

Lai-Wing Hau
21 janeiro 2023
Mandy
17 janeiro 2023

Altijd goed en snel!:-)

B
16 janeiro 2023

Hele snelle bezorging en kwaliteit ook uitstekend. Ik had sake sashimi, een spicy salmon cutroll en een spicy tuna cutroll besteld. Allemaal zeer goede kwaliteit, in het bijzonder de sake sashimi, maar eigenlijk alles: perfect. Eén van de beste plekken waar ik ooit besteld heb! Meerdere keren bij Soytasty besteld, omdat ik zo enthousiast was en elke keer dezelfde goede kwaliteit! Ik heb het aan meerdere mensen aangeraden!

Mandu
31 dezembro 2022

Altijd goed!

Lia puijk
25 dezembro 2022

Perfecte sushi al vele jaren halen we bij jullie en altijd heerlijk vers en goede rijst.

Job Smeltink
19 dezembro 2022
stella
10 dezembro 2022

was echt lekker, vers, stom; woon er al 6 jaar ongeveer naast en nu pas ontdekt!

Karin
24 novembro 2022

Sushibox was heerlijk😋👍🏼, de gebakken rijst was wat basic en saai en niet echt smakelijk dus voor verbetering vatbaar 😉

Jacco
15 novembro 2022

Heerlijke sushi, bezorging duurde deze keer wat langer. Normaal gesproken is het er voor de gegeven tijd

Mark
30 outubro 2022
Sam
28 outubro 2022

Weer snel bezorgd en van uitstekende kwaliteit. Nummer 1 sushi!

Sarah
28 outubro 2022

Super vers, heerlijke smaak, perfecte temperatuur en goed geprijsd!

Mandy
24 outubro 2022
-
20 outubro 2022
Yvonne
12 outubro 2022

De popcorn kip (op pokebowl) was dit keer gewoon koud, heb die gebruikelijk warm meegemaakt. Tevens geen berichtje dat bezorger onderweg is.

Mandy
11 outubro 2022
Arjan Graaumans
8 outubro 2022

Super vers, alles was even het heerlijk.

Thank you!
7 outubro 2022
Jacco
6 outubro 2022

Verschillende sushi zaken in Amsterdam geprobeerd en deze is toch wel mijn favoriet. Top- en constante kwaliteit

Matine
3 outubro 2022

lekkere sushi en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger

Che
1 outubro 2022

Altijd goed en snel! Ook de vega sushi en gerechten zijn heel lekker. Wij zijn fan.

Mandy
28 setembro 2022
Marinda
16 setembro 2022

Vers mooi en heerlijk

Mark
18 agosto 2022

Lekkere sushi, ik had via internet besteld en zelf opgehaald. Personeel was zeer vriendelijk en het eten heerlijk.

Jam
15 agosto 2022
Marieke Stopel
5 agosto 2022
Arjan
29 julho 2022

Alles was perfect en heerlijk vers, zoals altijd!

I elm
27 julho 2022